Ny butik har cykler og gear til motionister og nørder

Korsør-cykelforretning udvider med afdeling i Slagelse

Godt nyt til motionister og cykelnørder

Søren Christoffersen åbner endnu en cykelbutik med navnet Cykel-Centret. Den finder man i Slagelse, hvor den åbner onsdag den 8. februar. Foto: Elisa Hauerbach

Korsør-virksomheden Cykel-Centret udvider med stor afdeling i Slagelse.

– Onsdag den 8. februar klokken 9 slår vi dørene op til Cykel-Centret i Slagelse. Det er en idé, jeg har haft i mange år. Slagelse er en væsentligt større by end Korsør, og jeg har mange kunder fra Slagelse, så dem vælger jeg at blive mere tilgængelig for, siger indehaver Søren Christoffersen, der åbnede Cykel-Centret i Korsør tilbage i 2004.

Cykel-Centret åbner i Slagelse, onsdag den 8. februar. Foto: Elisa Hauerbach

Søren fortæller også, at der vil være en masse gode tilbud på åbningsdagen – herunder “halve” priser og slagtilbud.

Åbningstider

Åbningstider hos Cykel-Centret, Korsgade 5 i Slagelse vil være:

Mandag-fredag klokken 9 -17

Lørdag klokken 9 -13

Søndag holdes lukket

Cykler og udstyr til alle

I butikken vil man kunne købe nye cykler til hverdag, sport og motion, blandt andet klassiske cykler, racercykler, mountainbikes, el-cykler og Cargo-bikes, der er ladcykler som bruges til transport af blandt andet børn og varer. Dertil kommer en masse tilbehør, som cykelsko, tøj, cykelbriller og hjelme.

Man vil kunne finde mange mærker og udgaver af nye cykler hos Cykel-Centret i Slagelse. Foto: Elisa Hauerbach

– Vi kommer til at forhandle cykelmærkerne Specialized, Orbea, Giant, Gazelle, e-fly, Kildemoes og Norden Bikes, fortsætter Søren Christoffersen.

Uanset om man er passioneret cykelrytter, eller almindelig cykelturist, er det ret vigtigt at have korrekt tilpasset udstyr, og der er flere områder, hvorpå man kan få individuelt tilpasset udstyr – udover selvfølgelig selve cyklen.

Vil man eksempelvis være sikker på at få den rette bredde og størrelse sadel, har Cykel-Centret måleudstyr, der kan måle afstanden mellem kundens sædeknogler, så sadel-bredden bliver helt korrekt.

– Vi kan også måle bredde og længde på kundernes fødder, og vurdere om de har brug for at få indlæg i deres cykelsko. Den slags tilpasninger har vi lang erfaring med, og det sætter kunderne pris på at få hjælp til, forklarer indehaveren, der nu glæder sig til at kunne hjælpe motionister og cykelnørder i og omkring Slagelse, med at komme ud og rulle på vejene.

Cykler selv lange ture

Cykel-Centrets indehaver, Søren Christoffersen, er selv ivrig cykelrytter, som gerne tager ud på træningsture i skovområder om vinteren (på mountainbike) eller landevej om sommeren (på racercykel) – sammen med den lokale cykelklub i Korsør.

– I løbet af en rigtig god cykeltur får man tænkt en masse tanker og nydt naturen. Vores træningsture er på mellem 50 og 80 kilometer og tager to til tre timer. Det er ikke usædvanligt, og mange andre cykelklubber gør det samme. Det er lang tid at sidde på sin cykel, og det er derfor, man har brug for godt udstyr, pointerer han.

Cykel-Centret forhandler mange former for udstyr. Her er det en cykelhjelm fra S-works, som især er populær hos cykelentusiasterne. Foto: Elisa Hauerbach