Nu ruller den mobile kebabbar

Salih Özel er Høng nye mobile kebab-mand. Hans rullede kebab-bar finder man ved SuperBrugsens indgang. Foto: Charlotte Koefoed
Salih Özel er Høng nye mobile kebab-mand. Hans rullede kebab-bar finder man ved SuperBrugsens indgang. Foto: Charlotte Koefoed

Opmærksomme kunder har allerede fundet ud af, at der er kommet et nyt spisested i Høng. Godt nok er det stående servering, men på en frostklar og solrig januardag kan man sagtens nyde en kebab, en burger, en durumrulle eller noget helt andet uden at blive fuldstændig forfrossen.

Salih Özel fra Slagelse har nemlig fået bygget sig en rullende kebab-bar, i stil med de mobile pølsevogne, alle kender.

– Jeg har arbejdet i branchen i 15 år, men det er første gang jeg starter for mig selv. Jeg valgte Høng, fordi jeg synes beliggenheden er fin og der er mange kunder her ved centret, fortæller Salih Özel, der har lejet arealet kebabvognen står på, af SuperBrugsen.

I vognen har han mulighed for at lave de populære kebab´er, burgere, pommes frites, durumruller, grillkylling og fiskefileter. Men man kan også få en kebabboks, der består af kebabkød, pommes frites, salat og dressing.

– Jeg har mange gode ting og eftersom jeg har en lille vogn, er mine priser også små, smiler Salih Özel.

Han og hans rullende kebabvogn er at finde alle hverdage og lørdag fra klokken 11 til 20.