Niårige Elvira fra Slagelse er Sjællandsmester i Disco

Sjællandsmesterskabet i Disco og Hiphop blev afholdt i weekenden, hvor Elvira Kara Andersen fra Believe Dance i Slagelse vandt en flot 1. plads.

Niårige Elvira er Sjællandsmester i Disco

Niårige Elvira Kara Andersen fra Believe Dance i Slagelse kan kalde sig Sjællandsmester i Disco efter weekendens Sjællandsmesterskab, der blev afholdt i Køge. Privatfoto.

Danseskolen Believe Dance fra Slagelse deltog med 34 solodansere og 11 duo par, da Sjællandsmesterskabet i Disco og Hiphop blev afholdt i Køge i weekenden.

Og det gik godt. Rigtig godt endda.

Niårige Elvira Kara Andersen fra Believe Dance i Slagelse blev nemlig kåret til Sjællandsmester i Disco solo børn 1 i rekrutteringsrækken.

Derudover vandt Freyjafelia Poulsen og Sarah Marie Zola sølv i børn 2 konkurrencerækken i Disco gruppe.

Artiklen fortsætter efter billederne…

Niårige Elvira Kara Andersen kåret som Sjællandsmester i Disco. Privatfoto.
Her ses sølvvinderne i Disco duo, Freyjafelia Poulsen & Sarah Marie Zola. Privatfoto.

Og også mange andre dansere kom hjem med flotte placeringer og præstationer, fortæller Mette Buchwald Nielsen, indehaver af Believe Dance.

– Jeg er enormt stolt af alle mine dansere. For nogen var det første gang at de var med til Sjællandsmesterskabet, og andre har prøvet det mange gange.

– Sammenholdet, danseglæden og venskabet mellem vores dansere er det vigtigste, når vi er afsted til konkurrencer, fortæller Mette Buchwald Nielsen.

Nu ser danseskolens dansere frem til Danmarksmesterskaberne i Disco og Hiphop, som afholdes i Pinsen samt ikke mindst danseskolens eget sommershow, der afholdes i juni som afslutning på sæsonen.

Fællesbilledet her er af alle Hiphop-danserne fra Hiphop Duo. Privatfoto.
Her ses alle Disco-danserne fra danseskolen Believe Dance. Privatfoto.