Likvideret mand tidligt i konflikt med loven

Drabet foregik på Mullerup 11 i Mullerup søndag formiddag. Et sted, som tidligere har været fungeret som autoværksted, men som de senere år flere gange har været i politiets søgelys som et sted, hvor »der foregik forskellige lyssky forretninger«.
Drabet foregik på Mullerup 11 i Mullerup søndag formiddag. Et sted, som tidligere har været fungeret som autoværksted, men som de senere år flere gange har været i politiets søgelys som et sted, hvor »der foregik forskellige lyssky forretninger«.

Mens politiet i øjeblikket leder med lys og lygte efter tre ukendte personer, som menes at stå bag likvideringen af den 29-årige Nick Jørgensen fra Korsør, så tegner der sig et billede af et drabsoffer, som allerede fra en tidlig alder har haft store problemer med at holde sig på den rette side af loven.

Sjællandske har talt med adskillige kilder, som har et indgående kendskab til de kredse, som Nick Jørgensen færdedes i, men det er også personer, som af hensyn til deres egen sikkerhed ikke ønsker at stå offentligt frem.

Allerede som 16-årig skulle Nick Jørgensen således have fået sin første længerevarende fængselsstraf. En straf, som nogle år senere blev fulgt op af en anden ubetinget fængselsstraf, hvor Nick Jørgensen angiveligt blev dømt for at have deltaget i et voldsomt hjemmerøveri.

– I nyere tid er han dog mest kendt for mindre narko- og voldsrelaterede sager, men han har bevæget sig lidt under radaren de sidste par år, fortæller en kilde.

Nick Jørgensen er, ifølge avisens oplysninger, ikke direkte kædet sammen med kendte bander eller rockergrupper, men har »befundet sig i periferien«, som det hedder.

En anden kilde mener, at Nick Jørgensen »virkelig må have dummet sig« for et ende som drabsoffer:

– Han skal virkelig havde trådt ved siden af eller fornærmet nogle »store kanoner« for, at der bliver handlet som er tilfældet søndag formiddag, mener kilden.

Søndag formiddag klokken 08.52 blev politiet alarmeret af en person, der var til stede i huset i Mullerup, da drabet skete.

Personen er siden blevet afhørt, men politiet ønsker lige nu ikke at oplyse mere om vedkommende af hensyn til personens sikkerhed.

Ifølge Ekstra Bladet skulle denne person dog være Nick Jørgensens kæreste.

– Der må være en særlig grund til, at denne person ikke også blev dræbt, da vedkommende vil være et vigtigt vidne. Men det kan tænkes, at gerningsmændene har været godt maskerede og dermed ikke bekymrer sig for at blive genkendt, siger en anden kilde til Sjællandske.

Efter drabet kørte de tre efterlyste mænd fra stedet i en lille grå bil, der kørte mod Gørlev. Politiet eftersøger fortsat de tre personer, og her søger man især fra hjælp fra offentligheden.

– Vi håber meget, at der er nogen, som måske har set et eller andet før, under eller efter hændelsen. Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt, lyder opfordringen fra Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.