Fuld kvindelig bilist drønede tre fodgængere ned

Et pust i alkometeret afslørede årsagen til påkørsel af tre personer natten til søndag, hvor en kvindes bil endte på fortovet i Slagelse.

Fuld kvindelig bilist drønede tre fodgængere ned

Omkring klokken fem natten til søndag overså en kvindelig bilist en gruppe fodgængere på Bredegade i Slagelse, som ikke kunne undgå at blive påkørt.

Foto: WikiMedia Commons

Det var ikke lige så sikkert at færdes i Bredegade i Slagelse som normalt, da en påvirket kvinde klokken fem natten til søndag kørte igennem gaden med for mange promiller i blodet. Hun overså en gruppe fodgængere, som ikke kunne undgå at blive påkørt.

– Formentlig på grund af alkoholpåvirkning mistede hun herredømmet over bilen og kørte op på fortovet, hvor hun påkørte tre unge mennesker. De blev alle tre kørt til akutmodtagelsen til behandling for deres skader, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i den seneste døgnrapport over weekendens hændelser.

Fodgængerne, der blev kørt til Slagelse Sygehus, er uden for livsfare.

Den påvirkede bilist, der var så påvirket af alkohol, at det kendetegnes som vanvidskørsel, blev efter episoden anholdt og stillet i grundlovsforhør søndag.

Hun er ifølge politiet sigtet for spirituskørsel og for at have forvoldt fare for andres liv eller førlighed.

I samme forbindelse er kvindens bil blevet beslaglagt med henblik på konfiskation, hvilket vil sige, at staten tager og sælger den, hvis retten senere afgør dette.

Kvinden blev efter grundlovsforhøret løsladt.