Kvickly afgiver stor del af sit butiksareal

Foto: SIMON KNUDSEN, Peter Glitten
JENS JUUL NIELSEN, INFORMATIONSIREKTØR I COOP.
  
 	 BILLEDERNE ER FRIKØBT OG KAN GENBRUGES UDEN VIDERE VEDERLAG.
JENS JUUL NIELSEN, INFORMATIONSIREKTØR I COOP. BILLEDERNE ER FRIKØBT OG KAN GENBRUGES UDEN VIDERE VEDERLAG. SIMON KNUDSEN

Slagelse: Kvickly i VestsjællandsCentret er for stor. Butiksarealet på 6000 kvm blev ikke reduceret, da Obs! blev ændret til Kvickly for mange år siden, men det sker nu. Kvickly skærer 1500 kvm af sit butiksareal.

Informationsdirektør i Coop, Jens Juul Nielsen, siger til Sjællandske, at Kvickly i Slagelse er blandt de sidste af de tidligere Obs! og Kvickly Extra-varehuse, der størrelsesmæssigt bliver tilpasset Kvickly-konceptet.

Kvickly-butikkerne i resten af landet svinger mellem 2.500 og 5.000 kvm. I Slagelse er der 6.000 kvm, og vi er glade for, vi har fået en aftale i stand med ejeren af VestsjællandsCentret om at reducere til 4.500 kvm, siger Jens Juul.

En meget væsentlig del af den nye plan er en opstramning af hele indretningen, der skal svare til de nyeste Kvickly-forretninger i Danmark.

Der kommer til at foregå en total ombygning, og når den er færdig i løbet af efteråret, vil kunderne kunne købe de samme varer, som i dag – men i en meget mere overskuelig og moderne butik, siger Jens Juul.

Han tilføjer dog, at der vil ske en tilpasning af konceptet, så det målrettes børnefamilier med fokus på sunde fødevarer, frugt, grønt, økologi, slagterafdeling, cykler, børnetøj med videre.

Lige nu er bistroen blevet tømt og adskilt fra forområdet af en væg. Men Kvickly beholder den del, der har huset bistroen. Her vil Kvickly bl.a. indrette en anden form for café.