Kunstneren taler med publikum om sin kunst

Kunsthallen arrangerer artist-talk med lokal kunstner

Hør om tankerne bag kunstnerens værker

Kunstner Mikkel Carl er klar til artist talk, hvor han blandt andet taler med en kunsthistoriker og publikum om sin aktuelle udstilling i Korsør. Pr-foto

Søndag den 12. marts kan man deltage i en “artist talk” med den lokale kunstner Mikkel Carl, der er opvokset i Vestsjælland og som flyttede tilbage for mange år siden.

– Mikkel Carl ønsker at skabe nye, positive fortællinger om vores område, og da han samtidig bliver inspireret af enorme, tomme industrirum, var det helt naturligt at invitere ham til at skabe en monumental og stedspecifik installation i vores udstillingsrum KGX i Glasværket. Den invitation har vi ikke fortrudt, siger Henrik Broch-Lips, der er kurator og leder af Kunsthal Kongegaarden.

Snak med kunsthistoriker og publikum

Ved arrangementet, der foregår i Kongegaardens koncertsal vil kunstneren fortælle om sin arbejdsmetode, sine værker og sin geografiske baggrund som kunstner på landet.

Mikkel Carl er opvokset på Vestsjælland og vendt tilbage for mange år siden. Han vil også tale om at være kunstner på landet, når der er artist-talk. Pr-foto

Han vil også, i dialog med kunsthistorikeren Henrik Broch-Lips og publikum, dykke nærmere ned i tankerne bag den skulpturelle og interaktive udstilling “I Am Inside You Are Inside Me”, der kan opleves i Kongegaardens højloftede rå X-rum i Korsørs tidligere glasværk, torsdag–lørdag klokken 11-16 og efter aftale. Udstillingen varer til søndag den 26. marts.

Med på permanente samlinger

Mikkel Carl (f. 1976) tog afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2009, og regnes for en af tidens mest fremtrædende og originale danske billedkunstnere.

Mikkel Carls aktuelle udstilling kan ses frem til den 26. marts, hos Kunsthal Kongegaarden i Korsør. Pr-foto

Han har udstillet i ind- og udland og hans store installationer og skulpturer er nu blevet en del af den permanente samling på blandt Aros, Heart, Arken og Randers Kunstmuseum.

Arrangementet starter klokken 14. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Kunsthal Kongegaarden ligger på Algade 25 i Korsør.