Kendt TV-kok vil åbne ny restaurant

Kokken bag smørbøffen, Casper Stuhr Sobczyk, der er køkkenchef i København Zoo og kendt fra Go Morgen Danmark TV2, overvejer at åbne ny restaurant i Slagelse.

Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard

Da han valgte at pakke en ribeye ind i to kilo smør for derefter at lade det modne i flere måneder, blev han lynhurtigt verdenskendt.

Og nu har smørkokken Casper Stuhr Sobczyk, der til daglig arbejder som køkkenchef i København Zoo og gør sig som TV-kok i Go Morgen Danmark på TV 2, kig på Slagelse.

Her overvejer den kendte danske kok at åbne en ny restaurant. Men det bliver umiddelbart ikke med den kendte smørbøf på menukortet.

I et opslag på Facebook under gruppen '4200 Slagelse', der i skrivende stund er kommenteret og "liket" cirka 1000 gange, spørger han i stedet Slagelseanerne – de potentielle gæster – til råds.

Artiklen fortsætter efter billedet…

– Jeg har to tanker. Enten en bøf restaurant klassisk dejligt kød og selvfølgelig fisk. Princippet er forret hovedret og dessert selvfølgelig. Gode råvare. Eller en restaurant, hvor man bestiller små retter, skriver Casper Stuhr Sobczyk i opslaget, der har fået flere til tasterne.

Ønsker små retter

I opslaget ønsker TV-kokken nemlig svar på, hvilken af de to restauranter, borgere i Slagelse helst ville besøge, hvis han åbnede en ny restaurant i byen.

– Nr. 2 ville være så lækkert. Det andet er der rigeligt af, skriver blandt andre Simone Hansen i en kommentar og hentyder altså til, at en ny bøfrestaurant ikke er det, Slagelse midtby mangler.

Rina Ørstad Jensen, der også har kommenteret Facebook-opslaget, er ligesom de fleste andre enig.

– Nr 2 med mere lækker fiskeretter, for der er INGEN der laver noget lækkert fisk/skaldyr i Slagelse, kun burgere og bøffer, skriver hun.

Ifølge Casper Stuhr Sobczyk vil konceptet med små retter ligge i prisklassen fra 25 til 45 kroner. Og så skal spisende gæster kunne bestille en hel aftenmenu med 12 retter for bare 350 kroner.

Hvor – og hvornår – TV-kokken har planer om at åbne ny restaurant i Slagelse by, afslører han ikke.