Fem klip og 33 fartbilister

I løbet af weekenden – både fredag, lørdag og søndag – var der automatisk trafikkontrol i Vemmelev, hvor der i alt blev delt fem klip ud til bilister, der alle kørte for stærkt. I alt stødte politiet på 33 fartbilister på samme vej.

I løbet af weekenden stødte politiet på 33 fartbilister på den samme vej i Vemmelev. Billedet her er ikke fra den pågældende vej. Arkivfoto.

Foto: Thomas Olsen

Fredag var politiets automatiske trafikkontrol stillet op på Borgergade Vemmelev fra klokken 16.43 til 18.43. I tidsrummet kørte 100 bilister forbi, hvor alle kørte pænt.

Men helt anderledes stod det til på Slagelse Landevej.

Her var den automatiske trafikkontrol placeret både fredag fra klokken 21.56 til 22.48, lørdag fra klokken 16.31 til 22.30 og igen søndag fra klokken 13.02 til 17.19.

Fredag aften kørte fem for stærkt, og der blev delt to klip ud.

Dette giver et klip i kørekortet

Kører du over 30 % hurtigere, end det er tilladt, får du et klip. Bødens størrelse afhænger af hastigheden. Kører du mere end 30 % for stærkt på en motorvej, hvor du må køre 130 km/t, får du kørekortet frakendt betinget.

Kilde: SikkerTrafik.dk

Den hurtigste fartbilist kørte 87 kilometer i timen, selv om der kun må køres 60 kilometer i timen på strækningen.

Lørdag var den gal for 18 bilister, der alle kørte for hurtigt. I alt blev tre klip i kørekortet delt ud, og igen kørte den hurtigste fartbilist 87 kilometer i timen.

Søndag blev der ingen klip delt ud, men 10 bilister kørte alligevel for hurtigt. Her kørte den hurtigste fartbilist afsted med 79 kilometer i timen.

Dermed endte politiet med at blitze 33 fartbilister på Slagelse Landevej.