Farvel til markant lokal personlighed

Tidligere direktør Flemming Hansen, i en årrække bosat i Skælskør, er død. Flemming bisættes fra Strandmarkskirken i Hvidovre lørdag den 25. marts.

Farvel til markant lokal personlighed

Flemming Hansen var i en årrække næstformand i Skælskør Erhvervsforening og formand for Guldagergård.

I en alder af 75 år døde tidligere direktør Flemming Hansen i lørdags af akut hjertestop i sit hjem i Hvidovre.

Det oplyser hans nære ven Sven Heiner, Drøsselbjerg.

Flemming Hansen flyttede i efteråret til Hvidovre sammen med sin hustru Merete Roskjær efter at have boet i Skælskør i en årrække.

Flemming Hansen blev født i Mullerup den 22. april 1947.

Han kom i lære som HK elev hos daværende Semi tapet i Slagelse og videreuddannede sig siden indenfor økonomi og ledelse.

I starten af 70’erne startede han hos Grønvold og Schou trælasthandel i Slagelse, hvor han i en årrække var koncerndirektør.

– Flemming Hansen var med flid og engagement med til at udvikle G&S til en af Danmarks førende trælasthandler med flere trælasthandler, en spærfabrik og ejerandel i flere andre selskaber, fortæller Sven Heiner.

Efter tiden som koncerndirektør ejede Flemming Hansen i en periode Dalmose Vinduesfabrik, som han dog måtte lukke som følge af finanskrisen.

Herefter har Flemming Hansen haft sin egen rådgivnings virksomhed, hvorfra han har hjulpet mange virksomheder i området.

Flemming Hansen var i mange år medlem af først Round Table i Slagelse og siden Rotary i byen. Han blev siden medlem af Rotary i Skælskør.

Formand for Guldagergaard

I Skælskør var Flemming Hansen engageret i mange ting og var blandt andet med til at opbygge Guldagergård, hvor han var formand i en årrække.

Endvidere var Flemming Hansen i flere år en del af Slagelse Erhvervscenter, hvor han både var direktør og formand for i perioder.

– Flemming Hansen var med sin ihærdighed og store kompetencer med til at udvikle erhvervscenteret, fortæller Sven Heiner.

Flemming Hansen var ligeledes næstformand for Skælskør Erhvervsforening i en årrække.

Sammen med en lille investorgruppe var Flemming Hansen i en lang årrække medejer af Tårnborg Parkhotel, som blev solgt til 3F forrige år.

– Med sit rare og gemytlige væsen, samt store empatiske medfølelse for sine medmennesker, var han en vellidt og afholdt leder. Med sit åbne sind opnåede Flemming Hansen en meget stor omgangs- og vennekreds, som alle vil mindes og savne ham som en stor og respekteret personlighed, siger Sven Heiner.

I sin fritid var Flemming Hansen en passioneret hyggegolfspiller, som nød det ugentlige spil med nogle nære venner.

Ud over hustruen Merete Roskjær efterlader han sig to voksne børn, Martin og Helene samt fire børnebørn.

Flemming Hansen bisættes fra Strandmarkskirken i Hvidovre lørdag den 25. marts kl. 13.00.