Evan blev Årets Gentleman 2023

Årets Gentleman hædret ved stor festaften

Slagelse: Troværdighed, venskab og en altid positiv indstilling. Det var nogle af årsagerne til at fotograf Evan Hemmingsen af Gentlemans Club i Slagelse forleden blev valgt til Årets Gentleman.

Én gang om året mødes lokale erhvervsfolk for at være sammen og for at skabe et bredere, lokalt netværk. Klubben blev skabt for 15 år siden, da Evan Hemmingsen inviterede 30 kunder fra Slagelse, for at de kunne lære hinanden og kende og måske skabe et samarbejde. Eller bare huske hinanden fra en hyggelig aften, hvor der i løbet af årene har været alt fra fægtekonkurence til chilismagning. I år var der livemusik fra tre lokale: Tage Sørensen, Peter Thieme og Ivan Jensen, som sang gamle sange fra tiden med John Mogensen og Otto Brandenborg, og der var stand-up, guitar og sang med med den lokale Clara Schøn.

Navnet Gentlemans Club kom først til for ni siden da begivenheden havde vokset sig større, med over 80 forskelige erhvervsfolk, der blive inviteret. Eventet bliver nu styret af Tommy Hemmingsen, Alexander Lyhne, Frederik Dybdal og Jens Vadmand.

Tidligere udnævnt til Årets Gentleman: Michael Bach, Jess Andersen, Jens Vadmand samt Ulrik Møllegard, som i år var med til at kåre årets vinder, Evan.

Evan Hemmingsen, Årets Gentleman 2023.