En verden af vaskehaller åbner i Slagelse

Foto: Camilla Steffensen
Der er fuld gang i byggeriet af den nye vaskehal på Smedegade, som åbner til foråret. Privatfoto
Der er fuld gang i byggeriet af den nye vaskehal på Smedegade, som åbner til foråret. Privatfoto

Lige nu graves og bygges der på de to adresser i Slagelse, hvor Wash World åbner deres nye vaskehaller til foråret. De to ny vaskehaller kommer til at ligge på Idagårdsvej og Smedegade.

– Slagelse er en atrraktiv by både i størrelse og i opland med meget liv og mange, der passerer igennem. De to nye adresser er godt fordelt i byen og lette at komme til, fortæller direktør i Wash World Jesper Rossing.

Konceptet bag Wash World er, at man køber et medlemsskab til 69 kroner per måned, og derefter kan man vaske sin bil ligeså tosset, man vil indenfor vaskehallernes åbningstid.

– Vi synes, det er alt for dyrt at vaske sin bil, derfor har vi sat en fast lav månedspris. Vi ønsker heller ikke, at folk skal holde i kø for at få vasket deres bil, derfor er begge de nye vaskehaller i Slagelse dobbelthaller. Derudover må man gerne blive i bilen under vask i vores vaskehaller, så behøver man ikke stå og fryse, og børnene kan opleve en vask inde fra bilen, fortæller Jesper Rossing.

Wash World startede i 2012, og i 2013 åbnede de deres første vaskehal i Roskilde. Siden er flere kommet til, og de er stadig i gang med at udvide til flere steder i hele Danmark.

På ejerskabsplan deler Wash World familie med Fitness World, hvilket forklarer, hvorfor de to logoer minder meget om hinanden.