Efter nattens eftersøgning: Filippa stadig ikke fundet

Politiet har natten igennem søgt efter 13-årige Filippa, der forsvandt fra sin avisrute i Kirkerup nær Slagelse. Hun er endnu ikke fundet.

Efter nattens eftersøgning: Filippa stadig ikke fundet

Politiet har natten igennem søgt efter 13-årige Filippa, der forsvandt fra sin avisrute i Kirkerup nær Slagelse. Hun er endnu ikke fundet. Foto: presse-fotos.dk

I seneste opdatering fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lyder det, at man trods den massive eftersøgning, stadig ikke har fundet den 13-årige pige.

– Vi har natten igennem arbejdet intenst med de mange henvendelser og videoer, vi har fået ind. Og vi leder stadig med hunde i området og indsamler tekniske spor. Vi har stadig brug for at folk, der færdes i nærområdet, holder øje og gennemser deres videoovervågninger.

Sikrer videomateriale

Lørdag aften oplyste politiet, at man allerede havde modtaget mere end 300 henvendelser fra borgere, og at man havde sikret en del videomateriale.

Opfordringen lyder dog stadig, at politiet gerne høre fra borgere, der kan have set det mindste på telefonnummer 1-1-4.

– Som det er lige nu opererer vi med flere mulige scenarier. Vi har alle muligheder åbne, og jo flere informationer vi får ind, jo mere har vi at arbejde med, lød det lørdag aften fra politiinspektør Kim Kliver i et interview til TV2.

Signalement af Filippa

– Pige

– 13 år

– 172 cm

– Spinkel af bygning

– Langt lyst hår

– Iklædt blåt joggingtøj

Video: Presse-fotos.dk