Den gode stime fortsatte

Håndbold: Selv om Slagelse var hårdt ramt af afbud til kampen mod NFH, hentede vestsjællænderne den ottende sejr i træk i 3. division.

Den gode stime fortsatte

Christian Christiansen stod en fin kamp, da Slagelse slog NFH og sikrede sig den ottende sejr i træk i 3. division. Foto: Claus Rasmussen

Foto: Claus Rasmussen

Slagelse har kun tabt én kamp i mændenes 3. division, siden den tidligere landsholdsspiller Per Sabroe overtog trænertjansen ved årsskiftet, og onsdag aften hentede vestsjællænderne den ottende sejr på stribe.

Hjemme i Spar Nord Arena blev det til en sikker sejr på 31-18 over NFH i næstsidste spillerunde.

Gæsterne havde ellers vundet de to seneste kampe i rækken og dermed klaret sig fri af nedrykning. Og netop derfor kneb det måske lidt med motivationen undervejs.

Bortset fra en kort periode midt i første halvleg, var Slagelse da også klart bedst – selv om værterne måtte undvære adskillige af de faste førsteholdsspillere.

Både Jakob Holme, Mads Sørensen, Lukas Simonsen, Peter Kristensen og Alexander Søndergaard var fraværende, men i stedet blev der plads til debutanterne Jannik Lindegaard og Mathias Bjaldby, ligesom rutinerede Jano Wad også gav en hånd med.

– Vi spillede godt i forhold til, at der var nye folk med, siger Per Sabroe.

– Vi dækkede godt op, og Christian Christiansen stod fint på mål.

Mikkel Simonsen og Mathias Thomsen delte topscorerværdigheden med otte mål, men i slutfasen måtte sidstnævnte forlade kampen med en skade. Da var opgøret dog forlængst afgjort.

Efter 14-9 ved pausen øgede Slagelse nemlig føringen gennem stort set hele anden halvleg, og ved 25-15 nåede den første gang op på 10 mål.

Med sejren har Slagelse muligheden for at bytte fjerdepladsen i rækken ud med en tredjeplads i sidste spillerunde. Det kræver dog en hjemmesejr over Køge 2 på lørdag, samt at Roskilde taber topkampen mod FIF på søndag.

– Det betyder ikke så meget, om vi bliver nummer tre eller fire. Jeg går mere op i, at vi fortsætter den gode stime. Der er god harmoni på holdet, folk går til den – og så lytter de efter, hvad der bliver sagt, og det plejer jo at hjælpe…, siger Per Sabroe med et grin.

Kampen i tal

3. division, mænd

Slagelse – NFH: 31-18 (14-9)

Målscorere for Slagelse: Mikkel Simonsen og Mathias Thomsen 8, Mathias Westrup og Emil Brandt 5, Steffen Aagaard Andersen 2, Jano Wad, Mathias Bjaldby og Benjamin Fog 1.

Udvisninger: 3-3

Stillinger undervejs: 5-1, 6-5, 9-6, 13-8, 20-12, 26-16