Bokser bisat

Foto: Claus Fisker

Den tidligere professionelle bokser og skolelærer i Korsør, Anders Hugger, blev tirsdag bisat fra Lumby Kirke nord for Odense. Anders Hugger blev 34 år.

Han blev for en uge siden fundet død i bokseklubben Olympia Odenses lokaler. Her havde han fået sin bokseopdragelse og i flere år fungerede som træner.

Anders Hugger måtte stoppe sin professionelle karriere, inden den for alvor kom i gang. En grim øjenskade gjorde ham næsten blind på det ene øje. Derfor blev det kun til 12 kampe med bar overkrop i den næsttungeste vægtklasse, cruiservægt. Anders Hugger lagde handskerne på hylden i 2008.

Siden uddannede han sig til skolelærer og arbejdede indtil sin død i Korsør, hvor han både havde job på Broskolen og på Storebæltsskolen, som er en skole for handicappede børn.

Flere hundrede mennesker fulgte Anders Hugger på hans sidste rejse. Blandt de mange fremmødte var kammerater og bekendte fra boksemiljøet. Blandt andre de tidligere professsionelle boksere Brian Nielsen, Mark Hulstrøm og Claus Bertino. Også hans tidligere boksepromotor, Mogens Palle og den nuværende prof-bokser Dennis Ceylan, var blandt de fremmødte.