75 til juleaften og 600 til julebal

Gode frivillige kræfter fra »Korsør holder…sammen« sørgede med hjælpende hænder for, at både juleaften i Korsør Kulturhus og juleballet 1. juledag i Storebæltshallen blev en succes. 75 dukkede op til den gratis juleaften, hvilket var 15 flere end fjor.

– Det var en rigtig dejlig aften, selv om vi næsten løb tør for and og manglede et par mandegaver, siger Jimmi Jørgensen, formand for »Korsør holder…sammen«.

1. juledag trak juleballet i Storebæltshallen arrangeret af Café Sirup og Michael Dandanell omkring 600 deltagere, der kunne danse til livemusik fra »Dandanell and the far out boys«, der gennemførte, selv om forsangeren Michael Dandanell erklærede sig for halvsyg. Måske det også var årsagen til, at lyden ikke var indstillet knivskarpt, så man kunne høre, hvad der blev sunget, men ellers er Storebæltshallen en meget fin ramme for det traditionsrige julebal, hvor frivillige fra Natteravnene og »Korsør holder…sammen« sørgede for alt det praktiske. Der var stadig 100 gæster tilbage, da ballet lukkede klokken 04.00.