Klippegrotten er flyttet på landet

Flytning: I 18 år har Pernille Jespersen drevet sin frisørsalon på Rudsgade i Ruds Vedby. Nu er adressen Skovvang 1, Tågerup.

Det er nemt at finde vej til Klippegrottens nye lokaler. Det karakteristiske skilt står lige der, hvor man skal dreje fra til Skovvang. Foto: Charlotte Koefoed
klippegrotten tågerup

Ruds Vedby: Først lå Klippegrotten på Rudsgade 14, siden i nummer 44b, men efter lejemålet udløb for ganske nyligt, er adressen Skovvang 1 i Tågerup, hvor Klippegrottens ejer, Pernille Jespersen netop er flyttet ind med sin mand, Bent.

– Vi overtog huset i Tågerup for et par måneder siden og da jeg ikke kunne finde andre egnede lokaler i Ruds Vedby, fandt vi hurtigt ud af at flytte salonen hjem til privaten, forklarer Pernille Jespersen.

Hun og gemalen gik i gang og fik hurtigt etableret en moderne og hyggelig frisørsalon i det, der engang havde været en stald, og forleden kunne Pernille Jespersen og frisør Camilla Klarsmark byder kunderne indenfor.

Pernille Jespersen og Camilla Karlsmark er allerede i gang med at betjene kunderne i den nye salon på Skovvang 1 i Tågerup. Foto: Charlotte Koefoed
klippegrotten tågerup

– Kunderne har allerede fundet ud af, at vi er flyttet og flere har været forbi med en blomst og en sød hilsen. Det er vi jo rigtig glade for, smiler Pernille Jespersen.

Skriv en mail

De fleste kunder har fundet ud af, at Klippegrotten er flyttet, og telefonnummeret er det samme, som det plejer at være. Men der er lidt udfordringer med netop telefonen, hvorfor Pernille Jespersen opfordrer kunderne til at skrive en mail eller bestille tid via messenger.

Der er indrettet et hyggeligt lille ventehjørne i den nye salon.
klippegrotten tågerup

– Vi har lidt udfordringer med telefonforbindelsen, men der kommer på plads inden længe. Indtil da er det en god ide at skrive en mail til os på klippegrotten@hotmail.com eller kontakte os via messenger, siger Pernille Jespersen.

God plads og dejlig natur

I de nye lokaler, Klippegrotten har fået indrettet sig i, er der fire betjeningspladser, og der er også børnehjørnet.

En vaskeplads, disk og et venteområde, samt et personalerum er der alt sammen blevet plads til og de første mange kunder har allerede fundet vej til den nye salon og har fået sat lokkerne.

Klippegrotten har fået en fin indgangsdør i den bygning, der tidligere husede en stald. Foto: Charlotte Koefoed
klippegrotten tågerup

Skovvang 1 i Tågerup ligger fem minutters kørsel fra Ruds Vedby og ligger 200 meter fra Birkegårdens Haver.

Klippegrotten er flyttet på landet ved Tågerup. Her er fine farver og højt til loftet. Foto: Charlotte Koefoed
klippegrotten tågerup