Vis flaget i kampen mod kræften

Foto: Lars Sandager Ramlow

Når det ringer på døren søndag den 6. april, vil mange blive mødt af en indsamler med et personligt budskab på tøjet. Igen i år har Kræftens Bekæmpelse valgt at udstyre de mange indsamlere med et lille flag, hvor man kan skrive sin egen grund til at være med. Flaget kan hæftes uden på tøjet eller sættes på tasken.

– Nogle har mistet nære familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen og en del har selv haft kræft. Der er mange grunde til at støtte kampen mod kræft, og vores erfaringer fra sidste års landsindsamling viser, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig. Alle kræftramte er i mit hjerte hver eneste dag, siger Sri Sai Das, som er leder af landsindsamlingen i Rudersdal.

indsamlingsbøtten. Vi har åben for tilmelding nu, siger bestyrelsesmedlem Simon Pham fra Kræftens Bekæmpelse i Rudersdal.

Man kan skrive til Simon Pham, der er indsamlingsleder i Holte-, Vedbæk- og Nærum-området på mail: rudersdal@lokal.cancer.dk eller til Sri Sai Das i Birkerød-området på kb.rudersdal.3460@gmail.com.

Alle kan melde sig som indsamler til årets landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år i følgeskab med en voksen.

Meld dig som indsamler på 7012 2014 eller gå ind på indsamling.dk.