Unge konservative i bestyrelsen

Den konservative vælgerforening genvalgte sin formand Birgitte Thunbo Christensen

Foto: Pernille Ringsing
Birgitte Thunbo Christensen blev genvalgt som formand for Det Konservative Folkepartis lokalafdeling i Rudersdal. Foto: Pernille Ringsing

På en velbesøgt generalforsamling har den konservative vælgerforening genvalgt sin formand Birgitte Thunbo Christensen, der nu går ind i sit andet år i spidsen for de lokale konservative, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Her gør man ellers opmærksom på, at generalforsamlingen også bar præg af et generationsskifte.

Til bestyrelsen blev valgt bl.a. Claus Hjorting, Morten Jarlbæk, Anders Ulbæk, Adam Almer, og Kasper Tandrup. De to sidstnævnte har begge deres baggrund i Rudersdal KU og er rundet af det lokale: Adam Almer er nuværende elev på Nærum Gymnasium (NAG), og Kasper Tandrup blev student i sommer fra NAG.

Samtidig valgte Hanne Gerner efter mange års bestyrelsesarbejde at trappe ned og stoppe i bestyrelsen. Hun blev takket for sit aldrig svigtende humør og sit bidrag til arbejdet.

I sin beretning så formanden tilbage på et år med to valg, dels afstemningen om forsvarsforbeholdet dels folketingsvalget. 2022 blev også det første år med borgmesterposten i Rudersdal, hvilket stiller nye krav til vælgerforeningen.

”Vi skal have fokus på politikudvikling i det nære”, sagde Birgitte Thunbo i sin beretning, hvor hun understregede behovet for et tæt samspil mellem de konservative kommunalbestyrelsesmedlemmer og vælgerforeningens medlemmer.

fsp