Tyvene gik efter computerne

Foto: THOMAS OLSEN
FOTO:THOMAS OLSEN 190516
  POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI

Af Joram G. Menzer

Der er i løbet af weekenden stjålet flere computere i forbindelse med indbrud i boliger i Rudersdal Kommune, oplyser Nordsjællands Politi.

Fredag mellem klokken 17.00 og 20.50 er der således stjålet en bærbar pc og smykker fra en villa på Brandts Vænge i Birkerød. Indbruddet er sket via et soveværelsesvindue, som er blevet aflistet, og tyven eller tyvene er gået ud gennem havedøren.

Fredag mellem klokken 12.08 og 22.20 var det en lejlighed på Flintemarken i Vedbæk, det gik ud over. Her er et stuevindue opbrudt, og en lænestol fra stuen er båret ud i en fordelingsgang, så den blokerede for hoveddøren. Fra lejligheden er der stjålet en bærbar pc.

Lørdag mellem klokken 16.00 og 22.00 har der været indbrud i en villa på Lerbakken i Birkerød. Her er et vindue til et soveværelse blevet aflistet, og der er stjålet en bærbar pc.

Ligeledes i Birkerød har der mellem lørdag klokken 13.30 og 21.30 været indbrud i en lejlighed på Lyngborghave. Intet er stjålet fra lejligheden, men flere rum er blevet gennemrodet, og lejlighedens hoveddøren er blevet opbrudt.