Nu bliver længe ventet badehus endelig bygget

Byggeriet af Skodsborg Vikingelaugs nye badehus er netop gået i gang efter otte års forberedelser.

Nu bliver længe ventet badehus endelig bygget
Skodsborg Vikingelaugs nye badehus skal stå klar, når vinterbadesæsonen begynder til oktober. Pressefoto

Et byggehegn er skudt op på parkeringspladsen syd for iskiosken i Skodsborg Strandpark, og det undrer mange besøgende på vej til stranden og det svale Øresund.

Skodsborg Vikingelaugs formand og høvding har svaret:

“Vi er efter 8 års forberedelser endelig kommet i gang med at bygge Vikingelaugets nye badehus på 28 m2 med omklædningsfaciliteter og sauna. Det har været en lang proces blandt andet på grund af den kystnære beliggenhed, som kræver særlig myndighedsgodkendelse. Men takket være flotte bidrag fra fonde og sponsorer og lånegaranti fra Rudersdal Kommune er vi nu godt igang,” forklarer formand/høvding Knud Riedel i en pressemeddelelse.

Han beklager desuden, at byggehegnet optager en stor del af den i forvejen meget benyttede parkeringsplads.

“Ja, det beklager vi meget, men byggeriet skulle igang nu, så huset kan stå klart til vinterbadesæsonens start primo oktober. Så strandparkens gæster må bære over med os de to måneder, byggeriet står på. Herefter vil huset kun tage nogle få P-pladser, så problemet er midlertidigt,” siger Knud Riedel.

Skodsborg Vikingelaug er stiftet i 2005 i forbindelse med strandparkens indvielse og har i dag 135 medlemmer. Medlemstallet udvides med cirka 100 nye medlemmer, når badehuset står færdigt primo oktober 2022. Der er en venteliste for nye medlemmer, se nærmere på skodsborgvikingelaug.dk, hvor der også er yderligere oplysninger om badehusprojektet.

msr