Newyorker-stemning i Søllerød Jazzklub

Dwayne Clemons Quintet spiller glemte evergreens-perler og stærke standards fredag 3. februar

KONCERT Der er lagt op til ægte newyorker-jazzklubstemning, når kvintetten bestående af den amerikanske trompetist, Dwayne Clemons og fire fremtrædende danske musikere spiller i Søllerød Jazzklub på Kulturcenter Mariehøj i Holte fredag 3. februar kl.20.

Dwaine Clemons lyder som ingen andre trompetister på den skandinaviske jazzscene, og kan opleves i samspil med det unge talent, tenorsaxofonisten Søren Høst.

De bakkes op af en rytmegruppe bestående af Ben Besiakov, piano, Ida Hvid, kontrabas, og Frands Rifbjerg, trommer, i et repertoire af glemte evergreens-perler og stærke standards.

“Det sidste halve år har været helt forrygende med nærmest fuldt hus til alle vores koncerter. Vi håber selvfølgelig også, at rigtig mange har lyst til denne gang at komme med os på en tur til New York Med Dwayne Clemons Quintet,” lyder opfordringen fra formand for jazzklubben Lisbet Tuxen i en pressemeddelelse.

Billet købes på www.sollerodjazzklub.dk. jesl

Den amerikanske trompetist Dwayne Clemons spiller i kvintetsamarbejde på Kulturcenter Mariehøj på fredag 3. februar. Pressefoto