Mad og drømme på menuen

Fællesspisninger er tilbage på Hovedbiblioteket. Årets første middag serveres ved langborde, efter et oplæg af Helen Kobæk

Spis og drøm på biblioteket

Helen Kobæks holder oplæg om at turde pausedrømme midt i en krisetid. Foto: Søren Rud, Life Publishing

Kan man ændre pensionssystemet radikalt, så der bliver plads til pauser hele livet? Til uddannelse eller personlig udvikling, til at tage sig af vores familie eller os selv. Har vi råd midt i en krisetid – og har vi råd til at lade være?

Det giver Helen Kobæk, der er tidligere administrerende direktør for pensionsselskabet PenSam sit bud på med oplægget ”Pausedrømme midt i en krisetid”. Hun bor i Rudersdal og er forfatter til den aktuelle debatbog ”Stop, Job, Go! – send pensionen på pension. Invester i pauser til at leve hele livet”.

– Helen Kobæk deltager også i middagen, og der vil være rig mulighed for både samtale og spørgsmål til hende i løbet af aftenen. Vi krydrer kaffen med et lille underholdende indslag, og glæder os meget til at genoptage de hyggelige fællesspisninger på biblioteket, som corona for en tid satte en stopper for, siger programredaktør Anne Hermansen i en pressemeddelelse fra kommunen.

Fællesspisning med oplæg foregår torsdag 9. februar fra kl. 18.00 på Hovedbiblioteket i Birkerød. Billetter på biblioteket eller via hjemmesiden rudbib.dk

fsp

Helen Kobæks holder oplæg om at turde pausedrømme midt i en krisetid. Foto: Søren Rud, Life Publishing