Kim Larsen spiller næsten på Havarthigaarden

Oplevelse: Richardt og Kofoed er Danmarks mest autentiske og humoristiske hyldest til Kim Larsen, og de optræder på Havarthigaarden på torsdag klokken 18.00.

Kim Larsen spiller næsten på Havarthigaarden

Skuespiller og revydirektør René Richardt optræder sammen med sin guitarist John Kofoed den 23. marts til Visevennernes Fællessang og Fællesspisning på Havarthigaarden. Foto: Presse

Rudersdal: Når Havarthigaarden på torsdag lægger rammer til Visevennernes Fællessang og Fællesspisning, så bliver det formentligt, så taget letter.

Skuespiller og revydirektør René Richardt er gæsteoptræder til arrangementet sammen med sin guitarist John Kofoed.

– René træder helt ind i rollen som Kim Larsen. Han serverer med lune og et stort smil på læben en perlerække af nationalskjaldens sange. Duoen giver publikum rig mulighed for at synge med, og der er ”risiko” for at blive set og inddraget!, lyder det i en pressemeddelelse fra Havarthigaarden.

Havarthigaarden lover en hyggelig og meget munter aften i selskab med “hinanden” og med Kim Larsen-kopien, der ifølge pressemeddelelsen lyder, ligner og gebærder sig så meget lig originalen, at man lige må pudse brillerne.

– Rene Richardt og John Kofoed holder publikum tæt med anekdoter, historier og komik – som Kim Larsen selv ville have gjort det. Det er hér Rene Richardt udskiller sig fra resten af kopi-feltet, påpeger Havarthigaarden.

Dørene åbner kl 17.45. Et kvarter senere bliver middagen serveret fra buffet’en for dem, der har købt mad. Til arrangementet kan man dog også selv medbringe maden. Der er stillet tallerkenerne frem.

Under middagen synges en række udvalgte forårsfællessange, inden Richardt og Kofoed går “på” klokken 10.00.

Arrangementet slutter omkring klokken 21.00 – selvfølgelig med en fællessang

Entré koster 100 kroner, og billetter kan findes på hjemmesiden: havarthikultur.nemtilmeld.dk