Drengedrømme: Museum sætter spot på racerbiler

Under overskriften “Bulder og Brag” inviterer Sommer’s Automobile Museum igen til foredrag. Denne gang om nogle særdeles potente biler.

Drengedrømme: Museum sætter spot på racerbiler

Tim M. Hansen, der er direktør og medstifter af den danske sportsvogn Agile Agile SCX (tv) kommer til Nærum og fortæller om bilen ved et foredrag, hvor du også kan høre om den legendariske Corami Formel Ford (th).

Rudersdal: Næsten 50 år er der mellem de to racerbiler Agile SCX anno 2022 og Corami Formel Ford fra 1974.

Onsdag den 25. januar fra klokken 18.30 kan interesserede bliver klogere på de to biler, når Sommer’s Automobile Museum i Nærum igen inviterer til foredrag.

Artiklen fortsætter under billedet…

Sådan ser en dansk sportsvogn ud i 2022. Foto: Sommer’s Automobile Museum

– Vi har lokket Tim M. Hansen, CEO og medstifter af den danske sportsvognsproducent Agile Automotive til at komme en tur til Sjælland! Tim fortæller historien omkring udviklingen og godkendelsen af deres gadegodkendte formelbil-inspirerede Agile SCX model. Han har også lovet at løfte lidt af sløret for virksomhedens fremtidsplaner, fortæller Lone Solberg fra Sommer’s Automobile Museum.

Artiklen fortsætter under billedet…

Kom og hør historien om Danmarks eneste danskbyggede formel 1600. Foto: Sommer’s Automobile Museum

Til foredraget kommer også museets egen mekaniker Ib Rasmussen fra Autohallen – Fredensborg. Han vil fortælle om Corami Formel Ford og historien om Danmarks eneste danskbyggede formel 1600.

– Ib Rasmussen kommer til at fortælle om de utallige løb, han har deltaget i, og de priser han har vundet med netop den bil, der står hos os. Måske kan vi få ham til at starte den, lokker Lone Solberg.

Publikum til foredraget er naturligvis også velkomne til at se på museets øvrige, store og flot biludstillling. Arrangementet slutter omkring klokken 21.00.

Adgang koster 50 kroner for voksne og er inklusiv kaffe, vand og kage.

Interesserede kan melde sig til hos Lone Solberg på mailadressen Lone.Solberg@e-sommer.dk