City Container beklager øl-sag

Skrald: Direktør i MSW City Container A/S Henrik Lind undskylder episode i Holte, hvor skraldemand tog fire fremsatte øl, men lod skraldet stå.

City Container beklager øl-sag

Henrik Lind, Direktør MSW hos City Container.

– Jeg kender ikke til den konkrete sag, men som det er beskrevet af Frederiksborg Amts Avis, er det i den grad et forløb, vi er meget kede af. Vi kan kun beklage over for Villy Rabe Bech Mousten. Vi har i dette forløb helt åbenlyst ikke gjort det godt nok og truffet nogle forkerte beslutninger. Dem tager vi ved lære af, og vi vil fremover gøre alt, hvad vi kan for, at noget tilsvarende ikke vil ske igen.

Sådan skriver direktør i MSW City Container A/S Henrik Lind i et skriftligt svar til Frederiksborg Amts Avis.

Undskyldningen kommer i øl-sagen, hvor Villy Rabe Bech Mousten havde sat fire juleøl til skraldemanden på sin affaldscontainer på Malmmosevej i Holte. De fire øl blev taget, men skraldemanden fra City Container lod skraldet stå.

– Hver eneste måned udfører vi mere end 100.000 skraldetømninger i Rudersdal Kommune, og vi knokler hver dag for at gøre det så godt og præcist som overhovedet muligt. Det gælder naturligvis i forhold til de regler og aftaler, som er indgået med kommunen, men også med et oprigtigt ønske om at yde den bedste og mest smidige service overfor kommunens borgere, understreger Henrik Lind.

I det skriftlige svar, der kommer via City Containers presserum, fortsætter han:

– Det er vores meget klare oplevelse, at vi overordnet set lykkes rigtig godt med opgaven, og at mine kollegaer gør det godt og gør sig umage for at leve op til det ønske. Det er også den melding mine kollegaer får fra mange af kommunens borgere hver eneste dag ude på ruterne. Det betyder naturligvis ikke, at vi ikke også kan lave fejl og fra tid til anden træffe forkerte beslutninger ude på ruterne. Det kan ske for os alle i en travl hverdag.