Birkerød Torvedage går på sommerferie med masser sving

Lørdag 3. juli byder Birkerød Torvedage på et gensyn med Quintet Sans Souci, der med sangerne Katrine Rømhild og Paul Kim i front spiller svingende jazz, soul og latin. Bandet består desuden af tre efterspurgte københavnske musikernavne, nemlig guitarist Fredrik Rejle, Niels Wilhelm Knudsen på kontrabas og Hasse Tang på trommer. Alle er de en del af bandet Dynamic, der optræder løbende på den danske og internationale jazzscene, og på lørdag kan fem af medlemmerne altså opleves i denne lidt mindre formation. De to sangere er lokalt kendt fra bl.a International Gospel Academys workshops i Birkerød og en række andre musikalske projekter.

Paul Kim – oprindelig fra San Francisco, hvor han har optrådt sammen med stjerner som Jon Hendricks og Bobby McFerrin – er sanger og dirigent, bl.a. for Helikonakademiets kommende forestilling; Katrine synger i en række jazzsammenhænge med både mindre grupper og bigbands. Der er garanteret sommerlig jazzstemning, mens der kan shoppes og indtages lækker streetfood til Birkerød Torvedag.

Lørdag slutter 1. halvdel af torvesæsonen. Derefter holder torvedagene pause indtil lørdag 14. august, hvor der er torvedag hver lørdag indtil 9. oktober – med undtagelse af lørdag 11. september, dagen efter Birkerød Kulturnat fredag 10. september.

Steff