59 nye plejeboliger opføres på Frydenholm

Foto: Niels Hofma
©TON 301107
  PLEJECENTER FRYDENHOLM - DEMENS - JANE HALD
©TON 301107 PLEJECENTER FRYDENHOLM – DEMENS – JANE HALD

Rudersdal: Rudersdal Kommune har nu valgt entreprenørvirksomheden HHM A/S til at opføre det nye plejecenter på Frydenholm.

Byggeriet af de 59 nye plejeboliger på Frydenholm har været udbudt i totalentreprise, og entreprenørvirksomheden HHM A/S er valgt til at realisere byggeriet.

– Vi glæder os til 59 nye, tidssvarende plejeboliger og til at kunne tilbyde flere, moderne faciliteter til vores ældre borgere. Det bliver flot byggeri, som sammen med den renoverede villa kommer til at danne de bedste rammer for et godt ældreliv, siger formand for social- og sundhedsudvalget Birgitte Schjerning Povlsen (K).

Byggeprojektet skal ses i sammenhæng med kommunens målsætning om tidssvarende plejecentre og plejeboliger. Det eksisterende plejehjem Frydenholm er opført i slutningen af 60'erne og lever i dag ikke op til hverken beboernes forventninger om moderne plejeboliger eller kravene til personalets arbejdsmiljø.

Den gamle villa, der er registreret som bevaringsværdig, renoveres og ombygges en smule indvendigt for at kunne huse administration og daghjem.

Nedrivningsarbejdene forventes påbegyndt i starten af maj 2014, hvorefter byggeriet kan påbegyndes medio september. Centret forventes at være klar til brug i foråret 2016.