Tyve stjal flere sofaer på under syv minutter

Foto: Louise Gregersen

Nogle tyve har haft usædvanligt travlt, da de natten til lørdag omkring klokken halv et brød ind i møbelforretningen Zebra Møbler på Betonvej i Roskilde.

Her knuste tyvene to ruder i porten til lageret, hvor de kom ind. En indvendig hængelås skar de op, og herefter kunne de åbne porten.

Alarmen blev aktiveret i lagerrummet, da tyvene kom ind, og selvom politiet var på stedet i løbet af bare syv minutter, nåede tyvene at slippe afsted med flere sofaer fra møbelhuset.

– Vi er ved at gøre op nu, hvad de har stjålet. De har i hvert fald fået fire til fem sovesofaer med sig og flere sofasæt. Men vi ved det endnu ikke med sikkerhed, siger Michael Bahne, indehaver af Zebra Møbler mandag formiddag til DAGBLADET Roskilde.

Foreløbig kan indehaveren dog se, at tyvene ikke har set sig ordentligt for.

– De mangler dele af nogle af sovesofaerne og de har ikke fået de dyre lædersæt med. Gudskelov. For de er meget nemmere omsættelige. Nogle af de sovesofaer, de har fået, mangler nogle dele, så de ikke kan samle dem. Vi håber selvfølgelig, de har fået mindst mulig værdi med sig, siger Michael Bahnne.

Det er ifølge indehaveren anden gang på bare to måneder, at ubudne gæster stjæler fra lageret.

Efter sidste indbrud blev lageret sikret og fik alarmer op. Men tyvene holder sig ikke tilbage.

– De er koldblodige og professionelle. De har både sakse med til at klippe hængelåse over, og de gør det hele på kort tid og mens alarmerne bimler. Så er man koldblodig, siger Michael Bahne.

De to indbrud inden for en kort periode betyder, at der nu kommer endnu mere sikkerhed omkring lageret.

– Nu sætter vi kameraer op. Det gider vi ikke det der, siger Michael Bahne.