To indbrudstyve var hurtigere end politiet

Narkobilist havde ikke kørekort
Foto: Jens Wollesen

Mens et indbrud var i gang, kunne et alarmfirma advisere politiet lørdag aften. Via videoovervågning af et hus på Klostervang i Roskilde kunne de nemlig se, at to mænd formentlig var i gang med at lave et indbrud.

Politiet rykkede straks ud med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter de to mistænkte mænd, som havde forladt stedet ved politiets ankomst.

En af patruljerne kunne konstatere, at et vindue var blevet brudt op for at skaffe sig adgang til villaen, hvor de to mænd havde færdedes flere steder i deres søgen efter noget at stjæle.

Ingen af beboerne var hjemme til at kunne afklare, hvorvidt de to mistænkte havde nået at stjæle noget.

Politiet ledte intensivt i cirka 45 minutter, men det lykkedes desværre ikke at få fingrene i de to mænd.

De to mænd bliver ud fra overvågningsfotos beskrevet mand iført strikhue, sort jakke, grå bukser og sorte sko, samt en mand, der også havde strikhue på, sort jakke med reflekser, sorte bukser og sorte sko.

Resultatet af de tekniske undersøgelser i villaen afventes nu i håb om, at spor herfra vise, hvem de to mænd var. Desuden vil politiet også gerne høre fra personer, der måtte have set eller hørt de to på flugt i området. Kontakt politiet på telefon 114.