Roskildes farligste rundkørsel: Bilist tjekkede om der var fri bane, det var der ikke

Efterlyser cyklist efter sammenstød i farlig rundkørsel: - Bare du har det godt

Så var der igen et sammenstød i rundkørslen på Møllehusvej.

Foto: Jan Partoft

Den blev på et tidspunkt døbt Danmarks farligste rundkørsel, rundkørslen på Møllehusvej, som med sine fem veje ind skaber dårlige muligheder for at nå at se andre trafikanter, hvilket ofte går ud over cyklister.

Således også onsdag morgen. Her fik en 23-årig kvinde fra Roskilde stukket næsen for langt frem i sin bil i et forsøg på at overskue, om der var fri bane. Det var der ikke.

En 45-årig kvinde, ligeledes fra Roskilde, kom nemlig kørende på cykel og endte med at blive ramt.

Uheldet skete klokken 7.22, da bilisten kom kørende ad Møllehusvej fra nord og ind i rundkørslen.

Den 23-årige kvinde var så påvirket af uheldet, at hun onsdag aften søgte viden om, hvordan kvinden på cyklen efterfølgende havde det. Den 23-årige havde forsøgt med kontakt til skadestuen, men de må ifølge hende ikke oplyse noget i sager som denne, og derfor forsøgte hun sig altså på facebookgruppen “Roskilde Hjælper Hinanden”, hvor hun forklarede, at kvinden på cyklen efterfølgende havde haft ondt i benet.

– Ifølge vores oplysninger er kvinden på cyklen sluppet heldigt fra uheldet. Hun skulle kun have fået knubs, lyder det fra Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har skrevet rapport om sammenstødet på grund af en mistanke om, at vigepligtsreglerne i færdselsloven kan være blevet overtrådt.