RB-træner hædret med pris

Natalie Rømer fra Roskilde Boldklub af 1906 vinder Sommerland Sjællands Børnelederpris.

Træner overrasket: Hædret med pris til træningsaften

Årets modtager af Sommerland Sjællands Børnelederpris Natalie Rømer startede som frivillig forældre-træner for knap fem år siden, og siden er pigefodbolden i RB1906 for alvor blomstret op.

Det lignede en helt almindelig træningsaften på RB06’s fodboldanlæg. Træner for klubbens yngste piger, Natalie Rømer, var tirsdag aften i gang med sin sædvanlige træning, da en delegation fra DBU Sjælland og Sommerland Sjælland dukkede op med en helt særlig pris.

Natalie Rømer er blevet udvalgt til at modtage Sommerland Sjællands Børnelederpris for sit kæmpe arbejde med at udvikle pigefodbolden i RB1906.

Prisen blev overrakt af Ilknur Kekec Coban, der er suppleant i DBU Sjællands bestyrelse. Hun blev assisteret af Sommerland Sjællands maskot, blomster-alfen Mysa, der gjorde stor lykke hos børnene og gav high-fives hele vejen rundt.

Prisvinderen Natalie Rømer ses her med sine spillere, Sommerland Sjællands maskot Mysa og Ilknur Kekec Coban (yderst th), der er suppleant i DBU Sjællands bestyrelse.

Kim Møller, formand for DBU Sjællands børneudvalg, holdt en tale, hvor han blandt andet fremhævede, at Natalie Rømer har en stor del af æren for, at op mod 60 piger i alderen op til 12 år spiller i RB06.

Hendes engagement smitter af på alle omkring hende, og hun er utrolig vellidt blandt både børn og voksne. Natalie Rømer var også drivkraften bag at få RB06 med i projektet ’UEFA Playmakers – inspired by Disney’, der introducerer fem-otte-årige piger til fodbold gennem leg og de velkendte Disney-universer.

Sommerland Sjællands Børnelederpris er stiftet af Sommerland Sjælland og DBU Sjælland, som gerne vil gerne anerkende og synliggøre det store og uundværlige arbejde, frivillige ledere udfører til fordel for børnefodbolden.

Prisen uddeles hvert år til en ulønnet ildsjæl, der er synlig i sit lokalområde, og som har markeret sig ved en særlig indsats for børnefodbolden på Sjælland. Udover et diplom får prismodtageren 5000 kroner.