Påskefiskeri for børn

Fed påske-mulighed: Fisk gratis

Påskelørdag kan man prøve at fange en ørred i Ørsted Ørredland i Viby.

Påskelørdag er der muligheden for en gratis fiskeoplevelse i form af Put i Påsken, som Fishing Zealand står for. Det sker i Ørsted Ørredvand på Åbakken 13 i Viby.

Put i Påsken giver mulighed for, at børn og unge kan stifte bekendtskab med lystfiskeriets verden. Til fisketuren er der instruktion og vejledning til alle, der har brug for hjælp til at håndtere en fiskestang. Fishing Zealand stiller guider til rådighed, så m kan få det bedste afsæt til at fange en påskeørred. Fishing Zealand medbringer det nødvendige fiskeudstyr til rådighed denne dag, men man er velkommen til at medbringe eget grej.

Børn til og med 12 år fisker gratis i tidsrummet mellem klokken 10 og 12 og må hjemtage én ørred. Øvrige fiskeglade deltagere og familiemedlemmer er naturligvis velkomne til at fiske med, her skal der dog indløses fiskekort.

Arrangementet kræver tilmelding, idet der er begrænset plads omkring søen. Der er plads til 20 fiskere. Tilmelding til Ørsted Ørredvand på mail til Fishing Zealand guide, Jesper Roholm, på de6mus@gmail.com.