Ny pris til erhvervspris-finalist

For nylig måtte PC Schematic se sig slået på målstregen af Nerve Smart Systems i kampen om Roskilde Erhvervspris 2020, men det er nu ikke fordi, der mangler priser på hylden hos virksomheden, der er specialister i software til automation og elinstallationer.

PC Schematic er for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at den kåres som Succesvirksomhed 2021 – en pris virksomheden også fik i 2019 og 2020.

Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, som på baggrund af 24.000 regnskaber i Region Sjælland kårer vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021.

Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

– Vi er meget stolte over, at vi for tredje år i træk kan kalde os en succesvirksomhed, hvilket vi selvfølgelig også har fejret. Vi har tradition for at fejre vores succeser med champagne, så det har vi naturligvis også gjort denne gang, siger en af ejerne af PC Schematic, Hanne Rossen.

PC Schematic, der beskæftiger 18 medarbejdere på Gammel Marbjergvej 15 i Roskilde, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom.

Regionsfinalen afvikles tirsdag den 2. november på Ragnarock i Roskilde.

PC Schematic i Roskilde er for tredje år i træk kåret til Succesvirksomhed af Spar Nord og BDO.
PC Schematics direktør Hanne Rossen med prisen Succesvirksomhed 2021.