Ny køkkenbutik ansætter flere medarbejdere

De to partnere Peter Arnt (tv) og Tobias Friedrichsen (th) glæder sig over at være kommet godt fra start med deres fælles Tvis Køkkener-butik i Roskilde. Foto: Tvis Køkkener

Selv om det kun er en måned siden, at Tvis Køkkener åbnede sin nye butik i Roskilde, er der allerede planer om at udvide medarbejderstaben.

Tobias Friedrichsen og Peter Arnt overtog i forsommeren Tvis Køkkeners butik i lejemålet i Støden 9 og måtte i begyndelsen sælge køkkener fra kælderetagen, mens overetagen blev renoveret. Alligevel formåede de at sælge adskillige køkkener, som de har præsenteret ved hjemmebesøg hos kunderne.

Oprindelig havde Tobias Friedrichsen og Peter Arnt regnet med, at det kun ville være dem selv ved åbningen af den 500 m2 store konceptbutik i midten af Roskilde, men takket være den gode begyndelse i kælderen har de kunnet starte med et team på i alt fem, og snart forventer de at kunne udvide med yderligere to medarbejdere.

– Nu glæder vi os til at få endnu mere travlt, når kunderne kommer inden for i vores nyindrettede konceptbutik, som er fyldt med inspiration, siger Tobias Friedrichsen i en pressemeddelelse.

For Tvis Køkkener har det været vigtigt at få en butik i Roskilde, men kæden er langt fra færdig på Sjælland.

– Vi er fortsat på jagt efter dygtige køkkenfolk, som er parate til at investere i forretninger på Sjælland, siger kædechef Per Sander.