Nu kører det for HØJ: Fem point i tre kamp

Foto: René Larsen

Fem point i årets tre sidste kampe redder noget af æren for HØJs 1. divisions herrer fra Ølstykke/Jyllinge, der tirsdag aften sejrede 33-27 i lokalopgøret mod FIF i Frederiksberg Hallerne. Med sejren kan HØJ nu holde jul og nytår på en 10. plads – et stykke fra holdets oprindelige målsætning.

– Vi ville selvfølgelig gerne have haft flere point, men 1. division er rigtig hård. Men egentlig er jeg tilfreds, specielt som spillet har været de seneste fem-seks kampe, siger sportschef Henrik Kjeldsen.

HØJ så ud til at trække fra i 1. halvleg, da Morten Slundt gjorde det til 9-6, men så fulgte en periode, hvor gæsterne misbrugte en stribe store muligheder i træk. Det gjorde, at FIF scorede fire mål på stribe, og hjemmeholdet var foran de eneste gange i kampen ved stillingen 10-9 og 11-10.

Inden pause nåede HØJ dog at bringe sig i teten igen, men FIF pressede gæsterne frem til 16-17. Det var sidste gang i opgøret, at FIF kun var nede med et mål, men man skulle helt hen til fem minutter før tid, inden HØJ fik sat afgørende trumf på. Det blev der, da Frederik Høyer gjorde det til 29-25.