Flød med stoffer og sværd: Pusher blev sur over politiet tog mobilen

Mistanken om narkohandel er svær at komme udenom, efter politiet for anden gang har fundet en anseelig mængde forskellige stoffer i en 24-årig mands lejlighed.

Bilist påvirket af kokain

Kokain, hash, svampe og meget andet er fundet i rigelige mængder hos en 24-årig mand.

Foto: Jens Wollesen

Det så i forvejen ikke for godt ud, da politiet i december ransagede en 24-årig mands bopæl i Trekroner og fandt blandet narkotika til en hel lille butik: 63 gram hash, knap 12 gram ketamin, 21 gram amfetamin, 3,5 gram kokain, cirka 162 gram skunk, 67 gram svampe sammen med penge og mange såkaldte pølsemandsposer, der typisk bruges til narkohandel.

Herudover fandt politiet også to peberspray og 146 kanonslag, men det var især mistanken om narkohandel, der gjorde politiet interesseret i at få fat i den 24-årige og afhøre ham til sagen, da han ikke selv var til stede. Det var i stedet en 33-årig mand fra Randers-området, som selv var i besiddelse af 98 gram hash, som han blev sigtet for.

Flere stoffer og våben

Siden ransagningen i december har politiets forgæves forsøgt at finde den mistænkte 24-årige, men det lykkedes, da de bankede på hans dør torsdag formiddag.

Ud over beboeren selv var der fire mænd og en kvinde til stede, og frit fremme lå flere poser med noget, der lignede euforiserende stoffer af forskellig art.

Politiet ransagede derfor boligen endnu en gang og fandt 51 gram hash, ecstacy-piller, lidt LSD, en digitalvægt, 12 gram skunk, psykedeliske piller, svampe og tre poser med i alt 170 gram hvidligt pulver. Foruden stofferne fandt de et sværd, en totenschlæger og et par mobiltelefoner, som kunne tænkes at have en rolle i den narkohandel, den 24-årige er mistænkt for.

Protest over telefoner

Hovedpersonen blev sigtet på stedet og afhørt om fundene ved begge ransagninger, mens de fleste af gæsterne slap fri, da de ikke kunne mistænkes for at besidde nogle af de ulovlige stoffer eller våben.

En 26-årig mand uden fast bopæl blev dog frihedsberøvet og afleveret til Kriminalforsorgen, da han mangler at afsone en straf og var efterlyst af Københavns Politi.

Den 24-årige, der er mistænkt for narkohandel, valgte at protestere over beslaglæggelsen af de to mobiltelefoner, så det skal en dommer nu se nærmere på, om der er grundlag for.

Under alle omstændigheder fortsætter politiets efterforskning, som blandt andet går på at identificere indholdet i de tre poser med hvidligt pulver, som politiet ikke kunne bestemme ved torsdagens ransagning.