Loppesupermarked er lukket på grund af dårlig økonomi

Foto: Sophus Zarrs Soelberg

Kunder og sælgere hos Loppeloungen Aps i Algade kunne tidligere på måneden konstatere, at det store loppesupermarked, der tidligere lå i kælderen under SuperBrugsen, var lukket.

I vinduet sad et skilt, der kundgjorde, at butikken kun ville have åbent én gang til, nemlig den efterfølgende lørdag.

– Der var simpelthen ikke flere penge, fortæller direktør Jesper Porskrog Mortensen.

– Vi har gjort alt hvad vi kunne, men det var ikke nok. Lokalerne var for dyre, og der var ikke nok, der lejede stande til, at det kunne løbe rundt, siger han.

Da firmaet bag butikken nu er blevet erklæret konkurs, betyder det samtidig, at flere har mistet de penge, de havde til gode for salg af vare i butikken.

Konceptet bag Loppeloungen Aps fungerer på den måde, at folk kan leje en stand i loppesupermarkedet, hvorefter butikkens personale varetager salget af de indleverede genstande.

Dét er netop pengene fra salg, som flere kunder nu efterspørger.

– Det værste ved lukningen er, at folk ikke kan få deres penge, men det er ikke tilladt for os at forfordele kreditorer, lyder det fra direktøren, der altså ikke kan udbetale de tilgodehavender, som tidligere lejere af stande er berettiget til.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde lørdag den 28. juli. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen – og resten af dagens avis – på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy