Fuser med sidegevinst

Roskilde: Mistanken viste sig at være ubegrundet, da politiet blev kontaktet af en person, der et par timer efter midnat natten til lørdag havde bemærket en bil køre langsomt, nærmest luskende rundt i Dommervænget, tilsyneladende for at udforske de biler, der var parkeret på p-pladsen.

Ifølge DAGBLADET Roskilde sendte politiet en patrulje til området, hvor den mistænkelige bil blev standset. Men der var intet i den, der indikerede, at de havde stjålet noget, så mistanken viste sig som nævnt at være ubegrundet.

Alligevel var der gevinst for politiet, for en af de tre personer, der var med i bilen, var en 30-årig mand, som er efterlyst i en sag, som Nordsjællands Politi arbejder med, så han blev selvsagt anholdt og senere bragt til afhøring i Hillerød.

Desuden havde han en enhåndsbetjent foldekniv, hvis blad kan låses fast i udfoldet position, samt en totenschlæger på sig. Begge dele er ulovlige våben, så ud over det mellemværende, han har i Nordsjælland kommer han også til at stå til regnskab for overtrædelse af våbenloven.