Fup-indsamlere udså sig Trekroner

Foto: Mik, Kristian Jørgensen
TIL MIN BOLIG: Jeg skal til tillægget tale med en familie i Trekroner om fordele og ulemper ved at bo i en nyetableret bydel. Mette Damm Sørensen er formand for bofællesskabet Absalons Have, der er et af de ældste Trekroner. Det vil sige, at de første beboere boede i omradet, da der hverken var butikker, institutioner eller infrastruktur 
  Foto: Mik
TIL MIN BOLIG: Jeg skal til tillægget tale med en familie i Trekroner om fordele og ulemper ved at bo i en nyetableret bydel. Mette Damm Sørensen er formand for bofællesskabet Absalons Have, der er et af de ældste Trekroner. Det vil sige, at de første beboere boede i omradet, da der hverken var butikker, institutioner eller infrastruktur Foto: Mik Foto: Christian Mikkelsen [Mik]

Møder man en indsamling til fordel for døvstumme rumænere, er der en vis sandsynlighed for, at pengene ryger direkte i indsamlerens lomme.

Det mente nogen, der blev bedt om penge på Trekroner Alle lørdag formiddag i hvert fald, og den mistanke er politiet tilbøjelig til at være enig i.

Det lykkedes dog ikke ordensmagten at finde frem til de to mandlige indsamlerne, der blev set køre i en tysk registreret Opel Vectra, og man fandt dem heller ikke, da der senere på dagen var en lignende anmeldelse i Holbæk.

Politiet må derfor foreløbig nøjes med at råde gavmilde personer til at donere sine penge til officielle indsamlinger fra kendte organisationer. Hvis man da ikke vil støtte fupmagernes ve og vel.