El-løbehjul stjålet under indbrud: To mænd mistænkes

El-løbehjul stjålet under indbrud: To mænd mistænkes

Politiet rykkede ud med flere patruljer, da to mænd blev set i nærheden af et indbrud i Himmelev.

Foto: Kenn Thomsen

Politiet søger to mænd, der mistænkes for at have stjålet et el-løbehjul i forbindelse med et indbrud i en villa på Egelund i Himmelev onsdag aften.

Klokken 20.14 anmeldte en kvinde, at hun i området havde hørt lyden af knust glas. Da hun efterfølgende bemærkede et par personer gå ad vejen medbringende et el-løbehjul, undersøgte hun årsagen nærmere og fandt en knust rude i en villa.

Politiet rykkede ud med flere patruljer dels for at lede efter de to mistænkte, dels for at undersøge gerningsstedet. Der var umiddelbart ingen synlige tegn på færden i villaen, hvorfra et el-løbehjul var blevet stjålet.

De to mænd, der kunne mistænktes for indbruddet og tyveriet af el-løbehjulet, blev beskrevet som: A: mand, ca. 30 år, iført grålig jakke, og B: mand, ca. 30 år, iført sort tøj og medbringende el-løbehjulet.

Politiet fandt ikke umiddelbart de to mistænkte og afventer nu resultatet af de tekniske undersøgelser på gerningsstedet.

Personer, der måtte have set de to mistænkte medbringende eller måske kørende på et el-løbehjul i området, bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.