EDC Poul Erik Bech køber Boligkompagniet i Roskilde

Kendt tv-mægler sælger sin butik til kæde

Tobias Edlev Nielsen (tv) fra Boligkompagniet i Roskilde og kendt fra tv-programmet “Boligkøb i blinde” har solgt sit mæglerfirma til EDC Poul Erik Bech. Foto: EDC Poul Erik Bech

Boligkompagniet i Roskilde er blevet solgt til EDC Poul Erik Bech.

Den primære indehaver af Boligkompagniet Roskilde, Tobias Edlev Nielsen, begrunder beslutningen om at sælge med, at han har valgt at fokusere på sin virksomhed Ball Original.

– Min kæreste startede virksomheden Ball Original, der forhandler det relancerede 80'er-tøjmærkebrand "Ball", som et hobbyprojekt for tre år siden. Vi sælger nu 200.000 Ball-sweatshirts om året i 600 butikker i ni lande, så tøjvirksomheden er noget overraskende blevet større end mæglerbutikken. Det er gået stærkt, og det har været alt for tidskrævende at drive begge butikker. Derfor har jeg nu valgt at sælge Boligkompagniet i Roskilde til EDC Poul Erik Bech for at fokusere min tid på én virksomhed, siger han i en pressemeddelelse.

Tobias Edlev Nielsen medvirker i TV3-programmet "Boligkøb i blinde", hvor han hjælper deltagerne med at købe bolig, uden de selv vælger boligen. Fra den 9. november kommer fem nye afsnit på skærmen, og han har også lavet en aftale om at deltage i næste sæson.

– Det er selvfølgeligt vemodigt at sælge det, jeg har været med til at opbygge de seneste seks år, hvor vi er blevet en af de bedst sælgende ejendomsmæglere i Roskilde, og vi har vundet Børsens Gazelle pris i både 2020 og 2021. Det er et fantastisk hold med dygtige medarbejdere, der alle er lokale ejendomsmæglere, der bor i og kender byen. Men der er simpelthen ikke nok timer i døgnet til at fokusere på begge virksomheder, så selvom det er vemodigt, glæder jeg mig alligevel til at give medarbejderne et kæmpe kram og ønske dem held og lykke, så jeg selv fremover kun skal fokusere på min tøjvirksomhed, siger han.

Medarbejderne fra Boligkompagniet er fra 1. november blevet en del af EDC Poul Erik Bech Roskilde, som i begyndelsen af året flyttede ind i nye lokaler i Støden 9 i Roskilde, hvor både erhvervs- og boligafdelingerne nu sidder sammen.

– Vi har en ambition om at blive den største mægler i de byer, hvor vi er repræsenterede. Så da muligheden opstod med at købe Boligkompagniet i Roskilde var det en oplagt mulighed for os, da de står stærkt lokalt med en række dygtige og kompetente mæglere. Det betyder, at vores boligbutik i Roskilde nu får et betydeligt løft, siger Poul Erik Bech, hvis landsdækkende mæglervirksomhed består af 19 erhvervscentre, mere end 75 boligbutikker og 650 medarbejdere.

Frederik Bøgeskov og Oscar Duvill fortsætter som partnere i EDC Poul Erik Bech, Roskilde og skal altså fremover styre en boligbutik med 10 medarbejdere, mens Kasper Poulsen fra Boligkompagniet fortsætter som associeret partner i den nye butik.