Boligkompagniet risler ind i Bech’en

Boligkompagniet risler ind i Bech’en

Tobias Edlev Nielsen fra Boligkompagniet i Roskilde og kendt fra tv-programmet 'Boligkøb i blinde' har solgt sit mæglerfirma til EDC Poul Erik Bech. (Foto: EDC Poul Erik Bech)

Foto: EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech Roskilde flyttede i begyndelsen af året ind i nye lokaler på Støden 9 i Roskilde, hvor både erhvervs- og boligafdelingerne nu sidder sammen. Fra 1. november 2022 har de fået selskab af medarbejderne fra Boligkompagniet Roskilde, som er blevet opkøbt af EDC Poul Erik Bech. Hovedejeren har valgt at sælge for at fokusere på sin virksomhed Ball Original, der sælger det relancerede tøjmærke Ball, der var et stort hit i 1980'erne.

Fra hobbyprojekt til salgssucces

Den primære indehaver af Boligkompagniet Roskilde, Tobias Edlev Nielsen, siger om beslutningen om at sælge:

– Min kæreste startede virksomheden Ball Original, der forhandler det relancerede 80'er-tøjmærkebrand Ball, som et hobbyprojekt for tre år siden, men tøjvirksomheden er noget overraskende blevet større end mæglerbutikken. Det er gået stærkt, og det har været alt for tidskrævende at drive begge butikker.

Frederik Bøgeskov og Oscar Duvill fortsætter som partnere i EDC Poul Erik Bech, Roskilde og skal altså fremover styre en boligbutik med 10 medarbejdere, mens Kasper Poulsen fra Boligkompagniet fortsætter som associeret partner i den nye butik.