Billeder: Roskildes kvinder pressede topholdet

Foto: Anders Kamper

Fra en mere end lunken forestilling mod Rødovre sidste weekend til en absolut toppræstation i går mod Liga-oprykningsfavoritterne EH Aalborg.

Roskildes håndboldkvinder pressede de nordjyske gæster til det yderste i 1. divisionsopgøret – mere end det, faktisk, da holdet havde muligheden for at udligne til 25-25 i overtiden. Men her skød Malene Nielsen i paraden af strakte arme, så hun var på en umulig opgave der.

Det var Roskilde på papiret også inden kampen, men ikke, da den blev fløjtet op, og helt frem til 18-17 efter 43 minutters spil var Roskilde i teten, og derefter havde Aalborg overhånden, uden dog at kunne knække Roskilde.

Aalborg var ellers foran 23-21 og 24-22, men det det 24-24 med et minut og 13 sekunder igen, og så scorede EH Aalborg det, der skulle blive kampens sidste mål.

Roskilde var ellers på bolden til sidst og fik spillet Simone Toftdahl fri på fløjen, men hun fyrede bolden i ansigtet på målvogter Jesse van de Polder. Efterfølgende smed Aalborg bolden væk, og Louise Olsen var tæt på at vriste sig fri til skud, men blev stoppet, og så endte det i det frikast, Malene Nielsen skød i muren.

Så tæt på sensationen var Roskilde, og så surt for hjemmeholdets spillere, at det ikke rakte til blot et point på en af de store dage i kongrescentret.

PS. Roskildes spillere skal nok en tur omkring sponsoren Crafts lager i denne uge, for der blev hevet i trøjerne til den helt store guldmedalje af gæsterne – så meget, at flere hang i laser efter de til tider heftige 60 minutters rå fight.

Her er der billeder fra opgøret.

Foto: Anders Kamper