Badmintonkrig udløser konkursbegæring

Foto: Jens Wollesen
©Foto: Jens Wollesen.
  
 	 VINTERFERIE I UGE 8, HBK BADMINTON HALLEN I HIMMELEV ÅBNER DØRENE FOR ALLE BØRN, SOM VIL PRØVE AT LEGE OG SPILLE BADMINTON.
©Foto: Jens Wollesen. VINTERFERIE I UGE 8, HBK BADMINTON HALLEN I HIMMELEV ÅBNER DØRENE FOR ALLE BØRN, SOM VIL PRØVE AT LEGE OG SPILLE BADMINTON.

HBK Fonden, der driver HBK Hallen i Himmelev, indgav tirsdag konkursbegæring. Det skyldes, at hallens flittigste bruger, Badminton Roskilde, har meddelt fonden, at klubben ikke længere ønsker at bruge hallen.

Men det gør den – bare ikke til den leje, som HBK Fonden ønsker. Lejen har ellers været sat ned det seneste halvandet år.

– Men den ligger stadig på et for højt niveau. Badmintonsporten har faldende medlemstal, og der er ikke de samme penge, som der var for to år siden, siger Anders Pallisgaard Hansen, formand for Badminton Roskilde.

Formanden for HBK Fonden, Claes Jensen, mener, Badminton Roskilde bevidst prøver at fremkalde fondens konkurs for at opnå en billigere leje, eventuelt efter en kommunal overtagelse af hallen.

– Men det kommer ikke til at ske. Det, Badminton Roskilde gør, er uanstændigt, siger Claes Jensen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde – på papir eller som e-avis