10 varebiler blev ribbet for værktøj

48-årig anholdt efter tyveri af dyrt GPS-udstyr fra byggeplads
Foto: Kenn Thomsen

Søndag formiddag kimede telefonen hos Midt- og Vestsjællands Politi med personer, som i nattens løb havde haft indbrud i varebiler. Fælles for alle anmeldelserne var, at de i alt 10 indbrud var sket i Gundsømagle.

Bilerne var blevet opbrudt i en side- eller bagdør, og der var stjålet værktøj fra bilernes varerum. Flere af bilerne havde fået boret et hul ved låsen, så døren kunne åbnes.

Der var blandt andet blevet stjålet to slagboremaskiner, en vinkelsliber, en rundsav, en radio, en batterioplader, batterier og en pressemaskine.

Varebilerne holdt parkeret på følgende adresser, da indbruddene blev begået: Tre på Holmevænget, to holdt på Kirkegårdsvej og de øvrige varebiler holdt på Rørmosevej, Dyssevænget, Stendyssevej, Ørebjergvej og Nyvej.

Ejerne af varebilerne har ikke bemærket noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet, men patruljer har foretaget adskillige gerningsstedsundersøgelser efter spor ved varebilerne, som forhåbentligt kan bringe efterforskningen videre.

Politiet opfordrer alle, der natten til søndag har bemærket usædvanlige køretøjer eller personer i Gundsømagle til at henvende sig på telefon 114 med oplysninger i sagen.