Prisvindende virksomhed flytter til nabokommune

I 2018 blev den rådgivende ingeniører-virksomhed ABC kåret til ’Årets Virksomhed’ i Rødovre Kommune. Siden er de ekspanderet voldsomt og pladsen på hovedkontoret på Valhøjs Allé er blevet for trang.

I 2018 modtog administrerende direktør i ingeniører-virksomheden ABC, Ammar Al-Temimi, rosende ord på Rødovregaard, da ABC blev kåret til ’Årets Virksomhed’ i Rødovre Kommune. Siden har virksomheden fortsat den opadgående spiral og flytter til november til nyt hovedkontor i Glostrup.

I 2018 modtog administrerende direktør i ingeniører-virksomheden ABC, Ammar Al-Temimi, rosende ord på Rødovregaard, da ABC blev kåret til ’Årets Virksomhed’ i Rødovre Kommune. Siden har virksomheden fortsat den opadgående spiral og flytter til november til nyt hovedkontor i Glostrup.

Foto: BRIAN POULSEN

Byggebranchen galoperer afsted i rasende fart, og lokalt har virksomheden ABC – Rådgivende Ingeniører, der tilbage i 2018 blev kåret til årets lokale virksomhed, i flere år også ligget i overhalingsbanen.

ABC Rådgivende Ingeniører, der tidligere hed AB Clausen, er blandt andet specialister i bærende konstruktioner og siden 2018 er medarbejderstaben mere end fordoblet.

Det betyder, at der er behov for mere albuerum på hovedkontoret, og til november flytter virksomheden derfor til Glostrup, hvor det kommende 3.000 m2 store hovedkontor i øjeblikket er i gang med at blive renoveret lige ved Glostrup Station.

”Det er på ingen måde et fravalg af Rødovre. Faktisk er Rødovre en stor del af ABCs DNA. Men vi har et stort behov for at få mere plads, da vi på medarbejderfronten er ekspanderet meget de seneste år, og især det at blive samlet på én etage har været vigtigt for os. Det har været muligt at finde i Glostrup. Det var ikke muligt i Rødovre,” oplyser virksomheden til Lokal Nyt.

Nye partnere fra egen rækker

Samtidig har virksomheden valgt at udvide partnerskabskredsen, så ingeniørhuset på Valhøjs Allé nu er oppe på otte partnere. Administrerende direktør, Ammar Al-Temimi, der stiftede ABC i 2010, er stolt af den udvikling, virksomheden har været igennem de seneste år, hvilket de nye partnere, som alle er hentet fra egne rækker, er et bevis på.

”Det gør mig enorm stolt at udvide partnerskabet i ABC med medarbejdere fra egne rækker. Det er folk, som gennem en årrække har vist stor faglighed, og som har været med til markant at udvikle virksomheden. Samtidig har de vist sig som dygtige ledere for vores kompetente medarbejdere,” siger Ammar Al-Temimi, som mener, at ABC står overfor en lys fremtid og gør virksomheden mere robust til de stigende krav i byggebranchen.

”Vi har i partnerskabskredsen et strategisk fokus på, at bæredygtighed og grøn omstilling bliver vigtige pejlemærker i fremtiden. Byggeriet står for en stor procentdel af CO2-udledningen i Danmark, så det gælder om at stå stærkt og være rustet til de krav og opgaver, som kommer indenfor de næste år. Det gælder lige fra digitalisering af bæredygtighed, projektering af bygninger til ændret brug af byggematerialer. Derfor glæder det mig også, at vi i ABC står stærkere end nogensinde før, så vi er klar til de spændende opgaver, som ligger forude,” fortæller Ammar Al-Temimi.

ABC – Rådgivende Ingeniører har valgt at udvide partnerskabskredsen og går fra fire til otte partnere.

Nye partnere i ABC

De otte partnere i ABC er:

•Ammar Al-Temimi, administrerende direktør

•Kristoffer Krarup, udviklingsdirektør

•Burak Demirci, driftsdirektør

•Michael Panton Lind, teknisk direktør og certificeret KK3/4

•Miki Kobayashi, afdelingsleder (ny partner)

•Thomas Flinker Torp, afdelingsleder & kompetencechef renovering (ny partner)

•Bo Normann Andersen, kompetencechef bæredygtig konstruktioner (ny partner)

•Jesper Wallaert, afdelingsleder & kompetencechef BIM/IKT (ny partner)