Præsenterer svenske hitmagere: ”Det er et lille skridt ind i den nye æra”

Lørdag den 20. maj skal der plukkes æbler i Espelunden og musikfestivalen ’Vi Elsker Heroes’ er langt i de musikalske forberedelser. Senest er de elektroniske bulldozere John Martin og Michel Zitron kommet på plakaten. ”Jeg troede faktisk ikke, at de var indenfor vores rækkevidde,” lyder det fra stifter, Riffi Haddaoui.

Der er kommet flere nye navne til musikfestivalen ’Vi Elsker Heroes’, der forventes at samle 15.000 tilskuere i Espelunden den 20. maj.

Foto: PER DYRBY

Navnet John Martin får måske ikke en klokke til at ringe, men du kan højt sandsynligt genkende hans stemme, når de hører den. John Martin har lagt vokal til Swedish House Mafias monsterhit 'Dont you worry child', der er blevet streamet mere end, og hold nu fast, 1,6 milliarder gange på diverse streamingtjenester.

John Martin har også lagt vokal til hits fra Avicii, Tiesto og David Guetta og i Espelunden kommer han, sammen med den svenske Dj og musikproducer Michel Zitron, til at fremføre alle de sange, som de to har været med til at producere gennem tiden.

Stifter af ’Vi Elsker Heroes’, Riffi Haddaoui, oplevede selv John Martin og Michel Zitron i 2017 til musikfestivalen Tinderbox og det satte gang i tankerne.

”Det var en vild oplevelse, hvor de to gutter smadrede det hele. Jeg har i flere år haft et håb om at få dem med på vores festivalturné, men troede faktisk ikke, at de var indenfor vores rækkevidde. Derfor er jeg helt enormt glad og stolt over, at vi kan præsentere lige netop dem. Det er et lille skridt ind i den nye æra, hvor vi kan tilbyde elektronisk musik med de største navne indenfor EDM-genren,” fortæller Riffi Haddaoui, inden han tilføjer:

”Jeg kan se tusmørket sænke sig over Rødovre og taget poppe fuldstændig af Espelunden, når de går på scenen,”

Disse 18 artister er klar til ’Vi Elsker Heroes’ i Espelunden

Disse 18 artister er klar til ’Vi Elsker Heroes’ i Espelunden den 20. maj

John Martin & Michel Zitron

DJ SASH!

Blå Øjne

Fragma

Twenty 4 Seven

Vengaboys

Atomic Kitten

Jenny Ace of base

Boyzlife

Lou Bega

Basshunter

Basic Element

Cascada

Italiobrothers

Safri duo

Whigfield

Barcode Brothers

Corona

Nye navne og gamle kendinge

Sætlisten er endnu ikke komplet, men langt størstedelen af artisterne til retro-musikfestivalen er ved at være på plads. I alt er der præsenteret 18 navne til plakaten, og Riffi Haddaoui forventer at der kommer en håndfuld navne mere på.

”Vi plejer at lande et sted mellem 20 og 25 artister, og i år kommer vi tættere på 25,” lyder det fra Riffi Haddaoui, der forventer at kunne afsløre navnene på de sidste artister i løbet af februar måned.

Udover John Martin og Michel Zitron præsenterede ’Vi Elsker Heroes’ i januar måned, at ’DJ SASH’, ’Blå Øjne’, ’Fragma’ og Twenty 4 Seven' skal være med til at få Rødovre til at syde til maj.

”Selvom vi hele tiden prøver at forny os, er der artister, som vores gæster næsten kræver. Blå Øjne er en af dem. Julie Rugaard har været med helt tilbage fra 2011, hvor vi startede på Damhuskroen, og hun er næsten en institution, vi ikke kan undvære,” fortæller Riffi Haddaoui, der også glæder sig til gensynet med den tyske techno-guru DJ SASH, der har været en del af den musikalske holdopstilling en håndfuld gange de sidste 10 år.

”DJ SASH skaber en fantastisk stemning og han har ikke bare ét eller to gode numre, men en hel stribe af store hits, som publikum kan synge og danse med på. Han er en af de gengangere, som der næsten altid er plads til,” siger Riffi Haddaoui.

Den tyske dancegruppe Fragma er debutanter på årets festivalturné og Riffi Haddaoui afslører, at gruppen har været et mål i flere år.

”Fragma havde kæmpestore hits i 00’erne og det er en gruppe, som både vi og publikum har efterspurgt. Jeg har forsøgt flere gange, men har altid været for sent ude. Fragma er meget store i Benelux-landene og aftalen om, at de bliver en del af årets festival, blev faktisk indgået for halvandet år siden. Det viser lidt om, hvor meget planlægning der går forud,” siger Riffi Haddaoui.

’Vi Elsker Heroes’ spiller i syv større byer fra maj til august måned. Festivalen starter som altid i Rødovre, hvor det går løs i Espelunden den 20. maj. Her forventes op imod 15.000 gæster at rykke basarmen til kunstnerne fra 90’erne og 00’erne.