Nyt take-away koncept spreder glæde fra Hawaii

Olioli udvider og åbner snart for deres velkendte poké bowls i Rødovre Centrum, som folk kan sætte tænderne i.

Om ikke så længe kan Rødovre Centrums kunder få lov til at sætte tænderne i retter fra Hawaii.

Foto: Brian Sejer Poulsen

I de sidste par år har street-food og take away fra fjerne egne af verdenen i stor stil rykket ind på de danske madmarkeder og blevet en del af den brede madkultur, som danskerne kender.

Et af de mere eksotiske navne på den kulinariske himmel er take away restauranten Olioli, som allerede har flere restauranter i Storkøbenhavn.

Nu rykker Olioli, som er hawaiiansk og betyder glæde, ind i Rødovre Centrum, hvor de overtager det tidligere Bulls/Zafraans lejemål i Rotunden.

“Vi føler, at Rødovre Centrum er et godt center med en god lokal forbindelse. Det er godt grundlag for os for at nå længere ud end bare brokvarterne, hvor vi står stærkt,” fortæller direktør Nicolai Suwinai Nielsen.

Moderne sushisalat

Maden, som Olioli serverer, er de såkaldte Poké bowls, og selvom navnet minder umiskendeligt om de ovale bolde, som man fanger pokémons med, så har de ingenting med hinanden at gøre.

De er oprindeligt en hawaiiansk ret bestående af rå fisk, sushiris og forskellig grønt. Sushisalat, kunne man nok godt kalde det, skriver virksomheden på deres hjemmeside.

OLIOLI’s version af en poké bowl er en farvefuld ener, der byder på mere og andet end rå fisk. Den klassiske hawaiianske ret, nænsomt krydret og smagt til med asiatiske detaljer og skandinaviske visionære tanker om mad.

“Konceptet er superlækkert og appellerer bredt med deres asiatiske/hawaiianske tilgang og masser af lækker sund mad,“ lyder det i en pressemeddelelse fra Rødovre Centrum.

Åbningen kommer til at foregå lige op til Black Friday, som ligger i slutningen af november måned.

Dermed fortsætter Rødovre Centrum med at udfordre deres gæsters smagsløg med mad, som man ikke finder alle steder.