Her er RMBs nye træner

Olaf Eller fortsætter som Rødovre Mighty Bulls træner sammen med assistenterne Johan Marklund og Morten Andreasen.

Olaf Eller er ny træner i Rødovre

Det bliver Olaf Eller, som skal stå i spidsen for Rødovre Mighty Bulls i den kommende sæson.

Foto: Steen Marcussen

Ovenpå en skuffende sæson uden slutspil, har Rødovre Mighty Bulls fundet ud af, hvem der skal stå i spidsen for holdet i den kommende sæson.

Valget er faldet på en gammel kending, da, Olaf Eller tager endnu en tørn som klubbens cheftræner.

Det begrunder han selv på følgende vis.

“Jeg synes, det er en ny og spændende udfordring at skulle stå i spidsen for et Rødovre-hold med mange unge spillere, færre, men bedre udlændinge og spillere med den rette Rødovre-identitet. Det er klart, at pengene er små, så vi skal tænke os om, men vi tror på, at denne strategi over de næste år, skridt for skridt, er med til at flytte Rødovre op i den anden ende af Metalligaen,” forklarer Olaf Eller til Rødovre Lokal Nyt.

Rødovre DNA

Sidste år vendte en af de tidligere Rødovre-drenge hjem i form af Mads Eller, og mange tilskuere i Rødovre Centrum Arena har drømt om, at Rødovre Mighty Bulls kunne få samlet mange af de gamle Rødovre-drenge igen og på den måde få stablet et slagkraftigt hold på benene.

Står det til OIaf Eller, er sønnike Mads ikke den sidste af de gode gamle Rødovre-spillere, som skal vende hjem

“Vores ambition er, at vi gerne vil have genskabt Rødovre-mentaliteten igen, og for at gøre det, vil vi rigtig gerne have 1-2-3-4 af de gamle spillere hjem. Det kræver tid og tålmodighed, men vi har allerede fået positiv respons på idéen.”

Hvem de spillere er, vil Olaf Eller ikke løfte sløret for, men det kan både være spillere fra ind- og udland, oplyser han.

Han fortæller dog gerne, at holdets aggressive stil og udtryk skal fortsætte, og det kræver at spillerne er i bedre fysisk forfatning.

“Vi skal være bedre fysisk rustet til at kunne spille i højere tempo over længere tid i kampene. Det glæder alle spillere, men jeg kunne godt tænke mig, at de yngste spillere lagde lidt mere på den front,” afslutter han.

Også på direktørgangen er Morten Nielsen en glad mand over, at Olaf Eller fortsætter.

“Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Olaf Eller har været vores førsteprioritet i forhold til trænerjobbet den kommende sæson. Allerede sidste år meldte vi ud, at der ønskes en trup med mere Rødovre-dna, både i form af etablerede ligaspillere med Rødovre baggrund, men også styrke os i forhold til at indlemme de mange talenter bedre, var vi ikke i tvivl om at Olaf med sin mangeårige historik i klubben samt dansk ungdomshockey, var den rette mand til projektet,” udtaler Morten Nielsen til mightybulls.dk